javetkulturorenderkombetare@gmail.com

Rruga “Dëshmorët e 4 Shkurtit”, 1001 Tiranë, Shqipëri
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

BËHU VULLNETAR

“Javët Kulturore Ndërkombëtare” ose JKN, është një platformë e Ministrisë së Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit që sjell një seri eventesh, të cilat kanë si qëllim njohjen dhe përqafimin nga publiku të kulturave të ndryshme botërore, për të krijuar një të ardhme sa më frymëzuese që na bashkon në diversitet.

Çdo javë i dedikohet një kulture të caktuar botërore. JKN është një paradë kulturore që shtrihet prej Majit e deri në Nëntor duke u bërë kryefjala e të gjitha aktiviteteve që gjallërojnë qytetet shqiptare.

JKN eshte ne kerkim te vullnetareve te cilet do asistojne ne eventet dhe aktivitetet e ndryshme te javeve, te cilet ne fund do pajisen dhe me nje Certifikate Vlerësimi nga vetë Ministria e Ekonomise, Kultures dhe Inovacionit.
RREGJISTROHU KËTU